IZREŠETANO DETE U ŠKOLI! Maloletnik (13) ubio druga, nova pucnjava zavila AMERIKU U CRNO!

Autor: Republika

Svet

14.08.2021

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maloletnik star samo 13 godina ispalio je čak šest metaka u druga nakon pauze za ručak u školi u Albukerkiju, a prema navodima medija, to se dogodilo zbog žučne rasprave.

Foto: Tanjug/AP

Maloletni ubica uhapšen je odmah nakon pucnjave 

Maloletnik (13) iz američkog grada Albukerki, Novi Meksiko, brutalno je ubio svog školskog druga, takođe trinaestogodišnjaka, u prostorijama srednje škole i to nakon pauze za ručak, a prema navodima američkih medija, dvojica dečaka su se pre kobnog trenutka raspravljala. 

Napadač je u svoju žrtvu ispalio više metaka, ali je on uprkos tome bio živ kada je u školu stigla Hitna pomoć. Međutim, ipak je od težine povreda preminuo na putu ka bolnici. 

Policija nije želela da otkrije imena dečaka koji su učestvovali u incidentu, ali je saopšteno da je ubica odmah nakon zločina uhapšen i da se još nalazi u pritvoru. Fotografije koje su objavljena sa lica mesta pokazale su da su mu u trenutku hapšenja stavljene lisice.   

- Čuli smo da je odjeknulo otprilike šest pucnjeva. Ne znamo da li je svih šest završilo u dečaku - ispričao je jedan od vidno potresenih očevidaca. 

Deset minuta nakon ubistva policija je došla na mesto nesreće, a sa njom i brojni roditelji, zabrinuti za zdravlje svoje dece. 

- Zabrinut sam za zdravlje naše dece, pre svega mentalno nakon ovakvog događaja. Kako oni sada da se osećaju bezbedno u školi? - rekao je jedan od očeva novinarima okupljenim ispred škole.   

Inače, zločin se dogodio treći dan nakon što su učenici krenuli u školu nakon letnjeg odmora.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading