PSI HEROJI SPASILI DAVLJENIKE IZ VODE: Labradori osmoro dece izvukli na bezbedno!

Autor: Republika

Svet

11.08.2021

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri porodice sa osmoro dece, koje su morske struje i veliki talasi odvukli stotinu metara daleko od obale, spasili su dresirani psi.

Foto: pixabay.com

Foto:Ilustracija

U turističkom mestu Sperlonga, južno od Rima, na obali Tirenskog mora, kupači su bili u moru na vazdušnim dušecima i dasci za surfovanje kada su ih iznenada morske struje i visoki talasi odvukli daleko od obale ne dozvoljavajući im da se vrate na sigurno.

Nakon što su pozvali u pomoć spasili su ih dresirani psi, rase "labrador", koji su nekoliko puta plivali od obale do mesta gde su bili kupači i pomogli im da dođu do sigurne obale.

Gradonačelnik Sperlonge, Armando Kusani, je rekao kako je ova akcija potvrda kako je odluka gradskih vlasti da za spašavanje iz mora angažuje dresirane pse, bila ispravna, prenosi Telegraf.

Akcija spašavanja trajala je oko pola sata, a sa obale dramu na moru je posmatralo oko 400 osoba koji su, nakon što su svi spašeni, velikim aplauzom pozdravili pse-spasioce.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading