ORGIJAO S PROSTITUKOM U KOLIMA UN NASRED ULICE! Sramotni snimak obišao svet, svi su gledali u ženu u CRVENOM MINIĆU! (VIDEO)

Autor: Republika

Svet

10.08.2021

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogledajte skandalozni snimak koji su zabeležili slučajni svedoci raskalašnog ponašanja zvaničnika Ujedinjenih nacija i to pred njegovim kolegama.

Foto: Printscreen/Twitter

Na zadnjem sedištu akcija dok napred sede saputnici 

Skandalozni snimak obišao je čitav svet nakon što je objavljen na Tviteru, a na njemu se vidi kako jedan od zvaničnika Ujedinjenih nacija (UN) na zadnjem sedištu vozila u vlasništvu te međunarodne organizacije orgija s prostitutkom. 

Snimak je očigledno napravila osoba koja je raskalašno ponašanje posmatrala sa terase budući da se zvaničnik, bez srama, strasti prepustio nasred ulice.

 

 

U jednom trenutku se vidi kako je žena u kratkoj crvenoj haljini opkoračila muškarca, a zatim počinje da "meša" kukovima u njegovom krilu. Istovremeno, na prednjem suvozačevom sedištu nalazi se muškarac koji očigledno ignoriše "akciju" sa zadnjeg sedišta, te sa glavom naslonjenom na ruci kao da pokušava da zaspi. 

Na Tviteru su pojedini korisnici istakli kako je očigledno u pitanju dama sumnjivog morala, ali nisu komentarisali odakle im ta informacija. Takođe, nigde se ne navodi ni u kojoj je zemlji nastao skandalozni zapis koji traje sve dok se na semaforu na glavnoj saobraćajnici nije uključilo zeleno svetlo nakon čega je vozilo nestalo u masi drugih automobila.       

     

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading