LEKARI JE JEDVA OŽIVELI POSLE RANJAVANJA NA KONCERTU ARIJANE GRANDE, ALI ONA REŠILA DA SE UBIJE! Ni majčinstvo je nije spaslo!

Autor:

Svet

10.08.2021

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada Britanka Iv Eston(20), koja je 2017. godine teško ranjena na koncertu Arijane Grande u Mančesteru, pronađena je mrtva u svojoj kući u Birmingemu.

Republika

Foto: printskrin

 

Iv je pronašla majka kako leži bez svesti i vidno modra u licu.

Dok je hitna pomoć pokušavala da je reanimira, majka je Iv držala za ruku plačući, svesna da joj ćerka sada verovatno nije prevarila sudbinu.

Iv Eston bila je jedna od preživelih osoba na koncertu Arijane Grande u Mančesteru, održanom u maju 2017. godine kada su teroristi ubili 23 osobe, dok je više od 100 ranjeno. Među njima i Iv.

Za njen život doktori su se danima borili i na kraju su uspeli da je spasu. Međutim, ono što se kasnije dešavalo, bilo je van njihove moći, piše Objektiv.

Iv se posle oporavka od povreda potpuno povukla u sebe. Nije više izlazila iz kuće, a bila je poznata kao devojka koja živi za pesmu i provod.

- Nisam znala kako da je vratim u život. Bila je živa, a u većem delu vremena poput zombija. Nadu mi je dao momak koga je 2019. upoznala. Iako sam bila protiv toga, aminovala sam njihovu vezu koja im je donela i prinovu. Mislila sam da će je uloga majke spasiti. Prevarila sam se - kaže uplakano majka devojke koja je umalo izgubila život na koncertu Arijane Grande.

Amanda Iston kaže da je Arijana bila idol za Iv, da ju je oponašala i slušala sve njene pesme.

- Te večeri nije htela da čuje za to da ne ide na koncert. Imala sam neki loš osećaj ceo dan, govorila sam joj da ne ide, ali samo je izašla napolje. Posle oporavka, upala je u depresiju. I dobijanje deteta nije je vratilo na pravi kolosek. Borila se više od četiri godine sa depresijom. Obdukcija mi neće ništa novo reći, znam da je sigurno popila nekoliko tableta koje ne sme da ukršta i dogodilo se ono najgore - kaže Amanda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading