NIJE SE OKUPAO PUNIH 65 GODINA! Ovo je najprljaviji čovek na svetu: Plaši se vode, a razlog je BIZARAN!

Autor:

Svet

09.08.2021

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pustinjak Amu Hadži (83) ima strah od toga da sipa vodu na sebe pošto veruje da će se razboleti ukoliko se bude kupao.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

Iranski pustinjak Amu Hadži (83) nosi nezvaničnu titulu najprljavijeg čoveka na svetu jer se nije okupao punih 65 godina.

On već godinama privlači pažnju javnosti zbog straha koji ima od vode pošto veruje da će se razboleti ukoliko se bude kupao. Zbog tog uverenja nije se okupao više od šest decenija. Ono što većini ljudi u svetu deluje nezamislivo, njemu je svakodnevica.

Foto: www.profimedia.rs

 

Hadži živi u iranskoj pustinji i hrani se mesom uginulih životinja. Ipak, on nastoji da iole brine o zdravlju, pa pije dosta vode, čak oko pet litara dnevno. Doduše, za to koristi zarđale konzerve.

Voli i da puši, ali pošto nema novca da kupi cigarete, koristi opuške koje pronađe, a nekada se desi da mu neko pokloni cigarete. Kada nema pravog nikotina, on u improvizovanoj luli pali i udiše suvu kravlju balegu.

Foto: www.profimedia.rs

 

Doživeo ljubavni brodolom

Lokalno stanovništvo veruje da je ljubavni brodolom koji je Hadži doživeo u mladosti slomio njegovo srce. Smatraju da je on zbog tuge odabrao ovakav način života.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading