SILOVANA DOK JE LEŽALA ONESVEŠĆENA NA ULICI! Užas na moru, svedoci u šoku zvali policiju, zatekli JEZIV PRIZOR!

Autor: Republika

Svet

09.08.2021

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravičan zločin dogodio se naočigled na desetine turista koji su se provodili na obližnjem šetalištu uz plažu španskog letovališta Majorke, a uhapšeni monstrum je Nemac (40).

Foto: Tanjug/AP

Ilustracija/Užas na letovanju na Majorci  

Turistkinja (50) iz Britanije silovana je dok je ležala onesvešćena na ulicama popularnog španskog letovališta Majorke, a prema poslednjim informacijama, zbog tog brutalnog napada je uhapšen Nemac u 40-im godinama.

Žena je napadnuta u noći između petka i subote oko tri sata ujutru i to u području gradske četvrti Les Meraveljes, južno od glavnog grada Palme. Nesrećnu ženu su u jednom trenutku spasli prolaznici koji su jedva uspeli da monstruma odvoje od nje, a zatim su pozvali policiju.  

- Muškarac uhvaćen zbog sumnje za seksualni napad odveden je u policijsku stanicu na ispitivanje - preneo je Diario de Mallorca i istakao kako je žena je u međuvremenu prevezena u obližnju bolnicu.

Kako se navodi, napad se dogodio na ulici u blizini plaže koja je prepuna kafića i restorana.

- Muškarac je Britanku napao pred desetinama svedoka nasred ulice - piše Ultima Hora.

Istražitelji veruju da su se osumnjičeni i žrtva poznavali od ranije, kao i da su se kobnog dana sreli u baru. Istraga je u toku, a optužnica još nije podignuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading