SUDIJA ZANEMEO, TVRDI DA NIJE IMA SLIČAN SLUČAJ! DOKTOR DROGAMA "IZBACIVAO DUHOVE" IZ DEVOJKE: Umalo je ubio bizarnim pokušajem egzorcizma

Autor:

Svet

08.08.2021

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anesteziolog u Engleskoj izveo je 250 bizarnih "egzorcizama" na svojoj devojci, koja je pala u komu i jedva preživela veliku dozu droge koja zamalo bila fatalna po nju.

Republika

Foto: Privatna arhiva

 

Anesteziologu Hosamu Metvaliju preti zatvorska kazna nakon što je svoju devojku Keli Vilson (33) doveo u komu a pretilo joj je potpuno otkazivanja organa 2019. godine u pokušaju da izbaci duhove iz njenog tela, preneo je BBC.

Metvalli je pokušavao izvesti verziju Rukie, islamskog rituala na bazi droga, stavljajući ulje na telo kako bi izbacio duhove zvane džini. 


"Nikada nisam bio umešan u bizarniji slučaj od ovog, zaista", rekao je sudija Džeremi Ričardson na sudu, prenosi Grimsbi Telegraph.

Metvalli se izjasnio krivim po optužbi za prevaru i osuđen je po osam tačaka optužnice, uključujući primenu štetne supstance, navodi se u izveštajima.

Na dan njegovog hapšenja, policija je pronašla droge poput Specijalnog K i fentanila u kući u severnoj engleskoj zajednici Grimsbi, gde su se odvijali rituali koje je navodno i često snimao Metvalli.

Republika

Foto: Humberside Police Facebook

 

 

On je uhapšen nakon što je Keli 4. jula 2019. na ivici smrti odvedena u bolnicu. Pre nego što je pozvana hitna pomoć, Metvalli ju je navodno stavio na kiseonik i pozvao dvojicu prijatelja u kuću da mu kažu da li misle da treba da ide u bolnicu, preneo je Telegraf.

Suđenje je počelo u junu, ali je tokom osmonedeljnog postupka u zemlji bilo izveštaja o ograničenjima slučaja, navodi Telegraph. Zabrana je ukinuta kada se Metvalli izjasnio krivim po dve optužbe za voajerizam protiv žena, navodi Telegraf.
 

Vilson (33) se školovala za medicinsku sestru kada je upoznala Metvallija. Kasnije je radila u njegovoj klinici, navodi se u izveštaju. Tužilac John Elvidge rekao je da je Metvalli, koji je postao lekar u svom rodnom Egiptu, "nahranio njenu zavisnost".

- Doktor Metvalli je ostavio ljudima utisak osobe koja podržava Kelli Vilson, a ipak je bio voljan da podstakne njen apetit za lekove koji su daleko prevazišli ono što je njen lekar opšte prakse bio spreman da ponudi - rekao je Elvidge.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading