SNIMLJEN POSLEDNJI TRENUTAK MALENE KAJLI DOK JE JOŠ BILA ŽIVA! A onda joj je majka s partnerom uradila JEZIVU STVAR! (FOTO)

Autor: Republika

Svet

06.08.2021

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Prist brutalno je tukla svoje dete, trogodišnju Kajli Džejd Prist, i na kraju ju je i ubila, a u svemu tome joj je pomagao i njen partner Kalum Redfern zbog čega su oboje osuđeni zbog tog zločina.

Foto: printscreen/westmidlandspolice

Malena Kajli s majkom monstrumom Nikolom 

Kajli Džejd Prist, trogodišnja devojčica, pronađena je 9. avgusta 2020. godine mrtva u stanu u kom je živela s majkom, a tek nakon godinu dana njena majka Nikola Prist (23) i njen partner Kalum Redfern (22) optuženi su za taj brutalan zločin i to kada je u sudu prikazan poslednji trenutak života malene Britanke. 

Devojčica je preminula zbog teških povreda grudi i abdomena u stanu u gradu Solihulu, a porota na sudu u Birmingemu je mogla da čuje kako je devojčica i ranije pretrpela niz povreda kao što su slomljena rebra, prelom potkolenice i slomljena grudna kost.

Nikola i njen partner optuživali su jedno drugo tokom suđenja, a u vreme ubistva bili su u ''bliskoj seksualnoj vezi'', javlja Gardijan. Prist je uputila poziv u pomoć, ali je devojčica u to vreme već bila mrtva.

Foto: printscreen/westmidlandspolice

Monstrum Nikola Prist i Kalum Redfern

I majka monstrum i Redfern proglašeni su krivim za ubistvo iz nehata, čemu su doprineli gnusni detalji o zlostavljanju devojčice izneseni tokom suđenja. Pristova bi, naime, često tukla malu Kajli i nazivala je je.enim derištem, dok bi nesrećno dete vrištalo iz sveg glasa. Susedi su čuli udarce, uzvike i plač, a majka bi onda pojačala muziku. ''Ćuti'', ''odlazi'', ''pusti me na miru''... vikala je majka na devojčicu. Ponavljala je i: "Ubiću je"..., a pritom je stalno izlazila iz dnevne sobe i ulazila u kuhinju, lupala vratima i tukla dete jer se obavilo nuždu u pelenu".

Nikol je često partneru pisala da tuče dete, na šta joj je on uzvraćao: "Dobro, daj joj jedan udarac i od mene", a ona odgovarala: ''Hoću dušo". Na sudu je pušten i snimak nadzorne kamere na kojoj se vide devojčica i majka samo nekoliko sati pre nego što je nesrećno dete preminulo. 

Foto: printscreen/westmidlandspolice

Malena Kajli umrla je u mukama

- Nisam mogla da prestanem da gledam osmeh na njenom prekrasnom licu - napisala je u pismu Debi Vindmil, baka devojčice, i navela kako se radovala tome da joj kupi predškolsku uniformu.

Koliko će majka monstrum provesti vremena u zatvoru, saznaće se uskoro.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading