POMISLILE DA SU STRIPERI! Policajci došli da rasture korona žurku, ali ih uhapsile gole žene! TEK POJAČANJE REŠILO NESPORAZUM!

Autor:

Svet

05.08.2021

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trojica policajaca, koji su bili poslati da rasture jednu korona žurku u nemačkom Hamburgu, jedva su se spasli od golih devojaka, koje su mislile da su to striperi u uniformama, koje su neposredno pre toga naručili da im dođu na proslavu.

Foto: pexels.com

 

Naime, policajci su izašli na intervenciju oko 1 čas ujutro posle nekoliko desetina prijava iznerviranih komšija.

Već na vratima primetili su da neće biti lako "ukrotiti" veliki broj, uglavnom mlađe populacije koja je bila poput razuzdane gomile.

Trojicu policajaca na vratima su dočekale tri obnažene devojke, koje su, kako pišu nemački mediji, mislile da se radi o striperima, pa su skočile na njih!

Policajci koji su ostali u marici, morali da pozovu pojačanje, a trojica onih koji su bili na vratima, ušli su na žurku zatekaši potpuni svingerski haos.

- Nije se znalo ko je na kome i ko šta radi sa ovim drugim. Takav razvrat skoro nismo videli - rekli su policajci posle legimitisanja organizatora i rasturanja žurke.

Policajci su utvrdili da niko nije nosio maske (makar ne one propisane), niti se održavala socijalna distanca. Niko kod sebe nije imao ni popis svojih kontakata.

Svi gosti koji su se zatekli tu, dobili su kazne od po 150 evra, dok su organizatori, jedan mladi bračni par, pritvoreni, prenosi Dojče Vele.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading