MOJE DRUŽENJE S PEDOFILOM JE BILA VELIKA GREŠKA! Bil Gejts otvorio dušu za CNN, ono što je rekao o supruzi Melindi je ŠOKIRALO SVET!

Autor: Republika

Svet

05.08.2021

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki milijarder Bil Gejts dao je intervju za CNN u kom je iskreno odgovarao na pitanja o svojim vezama sa osuđenim pedofilom i trgovcem belim robljem Džefrijem Epstajnom, ali je odbio da konkretno odgovori na pitanje da li je upravo taj čovek imao veze sa razvodom njegovog braka sa Melindom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Bil Gejts priznao brojne greške

Američki milijarder i suosnivač kompanije "Majkrosoft" Bil Gejts (65) otvorio je dušu pred novinarom CNN Andersonom Kuperom, kom je dao prvi intervju nakon razvoda od supruge Melinde, priznavši mnoge stvari za koje je optuživan u poslednje vreme. 

Jedna od najskandaloznijih je svakako ona da se jedno vreme intenzivno družio sa osuđenim pedofilom Džefrijem Epstajnom, koji se 2019. ubio u zatvoru u Njujorku nakon što je završio na višegodišnjoj robiji zbog optužbi za seksualno opštenje s maloletnicama, pa i za trgovinu belim robljem. 

- Bila je velika greška što sam provodio vreme s Epstajnom, ali zajedno smo bili na tek nekoliko večera - pokušao je Gejts da ublaži napade na svoj račun, istakavši još da mu je žao što je pedofilu dao na važnosti. 

- Nadao sam se da će on preko svojih kontakata da obezbedi milione za filantropsku organizaciju vezanu za globalno zdravlje. Kad sam video da od toga neće biti ništa, naša veza se završila - ispričao je Gejts, priznavši da je bio zabrinut zbog toga što je znao da je 2008, mnogo pre nego što je upoznao seksualnog predatora, on već bio osuđen da je jednu maloletnicu navodio na prostituciju.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Epstajn je osuđen za zastrašujuće seksualne prestupe

Podsetimo, Gejtsov portparol je za Insajder u junu ispričao kako njegov klijent nije ostvario apsolutno nikakvu, ni poslovnu vezu, ni prijateljstvo s Epstajnom i da su njihovi susreti bili isključivo vezani uz filantropiju.

U najnovijem intervjuu milijarder se dotakao i teme svog razvoda od supruge Melinde, sa kojom je bio u braku 27 godina, navodeći kako je to za njega "ogroman izvor tuge, ali da je do razvoda moralo da dođe". Taj odgovor izazvao je iznenađenje na licu novinara Kupera, ali i brojne komentare u svetskoj javnosti.  

Međutim, kako podsećaju američki mediji, i u vezi sa tim pitanjem pedofil igra važnu ulogu, budući da se sama Melinda prijateljima poveravala kako joj smeta "Bilovo druženje sa Epstajnom". Pritom, prema nepotvrđenim izvorima, Gejts se seksualnom prestupniku tokom druženja poveravao o svojim bračnim problemima, pa ga je on navodno savetovao da treba da se razvede. Ti navodi dodatno su razbesneli Melindu.   

Čitava priča da je Epstajn jedan od razloga za razvod braka Gejstovih potvrđena je i činjenicom da je Melinda advokate za razvod angažovala baš 2019. kada su Bilovi susreti sa Epstajnom dospeli u javnost.

Foto: Tanjug/AP

Srećni dani Bila i Melinde Gejts 

Voditelj Kuper je Gejtsa pitao i da li žali zbog nedavnih navoda da se nedolično ponašao na radnom mestu, međutim, Gejts na to nije konkretno odgovorio.

- Svakako svi žale, ali to je vreme za razmišljanje i u ovom trenutku moram da idem napred - rekao je milijarder, pa dodao:

- Moj posao mi je vrlo važan, a kao porodica mi ćemo zaceliti najbolje što možemo i naučiti nešto iz svih ovih događanja - poručio je on. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading