(VIDEO) PANIKA U UKRAJINI - MUŠKARAC PRETI DA ĆE GRANATOM RAZNETI ZGRADU VLADE! Opsadno stanje u Kijevu!

Autor: Republika

Svet

04.08.2021

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac, za kog se veruje da je veteran rata u Donbasu, naoružan nečim što liči na granatu preti da će razneti i sebe i zgradu ukrajinske vlade.

Republika

Foto: Printscreen/Twitter

Napadač u ruci drži nešto nalik granati i preti samoubistvom

Opsadno stanje zavladalo je u glavnom gradu Ukrajine, Kijevu, nakon što je nepoznati muškarac upao u zgradu vlade te zemlje i zatim počeo da preti da će i sebe i objekat razneti granatom. 

Društvenim mrežama počeo je da kruži zastrašujući snimak dešavanja iz jedne od najčuvanijih institucija u zemlji, a na njemu se čuje i kako napadač preti.

- Pojavila se informacija o tome da je u zgradu vlade ušao muškarac sa bombom i rekao da je zgrada pod blokadom. On je agresivno pretio da će aktivirati bombu i da, citiramo, "živ neće odatle izaći" i da će "odležati 10 godina - navodi se u izveštaju ukrajinske televizije, prenosi Sputnjik.   

Prema navodima tamošnjih medija, reč je o muškarcu koji je učestvovao u borbama tokom rata u Donbasu. 

- Bio je deminer u bataljonu "Ajdar" - otkrivaju mediji.  

Trenutno je u toku borba bezbednosnih snaga s napadačem, a na snimku se vidi kako njemu u jednom trenutku prilazi i jedan civil, koji, očigledno nesvestan opasnosti, pokušava da ubedi čoveka da se povuče i preda se bezbednosnim snagama. On je, međutim, u jednom momentu odgurnuo čoveka i nastavio da preti da će aktivirati predmet, za koji tvrdi da je eksplozivna naprava.  

Inače, za danas u podne je bila zakazana sednica vlade. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading