OTKRIVENI SVI DETALJI RAZVODA DECENIJE! Evo koliko je Melinda Gejts dobila novca i šta joj je otkrilo pismo o mužu sa kojim je provela 27 godina!

Autor: Republika

Svet

03.08.2021

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati par milijardera, Bil i Melinda Gejts, definitivno su stavili tačku na brak u ponedeljak, a mediji su otkrili sve detalje razvoda u kom je podeljeno neverovatnih 130 milijardi dolara bogatstva.

Republika

Foto: Ilustracija: Republika.rs, Tanjug/AP, Pixabay

Bil i Melinda Gejts  

Bil i Melinda Gejts gotovo tri decenije su slovili za jedan od najstabilnijih parova, a njihov rad u humanitarnoj organizaciji koja nosi njihovo ime izazivao je samo divljenje.

Međutim, vest da se razvode zaprepastila je svet pre tri mesecam, a potpis na dokument koji znači da se definitivno razilaze stavili su u ponedeljak na sudu u okrugu King, savezna država Vašington. 

Kako nije bilo predbračnog ugovora, oni su odlučili da podele imovinu vrednu više od 130 milijardi. Američki mediji prenose kako će Melinda na taj način dobiti neverovatnih 65 milijardi dolara, a pritom će zadržati i prezime Gejts. 


Veoma brzo nakon što je objavljena vest o razvodu, u javnosti su se pojavile priče o tome da je Gejts varao svoju suprugu i da je bilo čak i slučajeva seksualnog zlostavljanja za vreme kad je bio na čelu "Majkrosofta". Tako je britanski Dejli mejl objavio da je do problema u braku došlo nakon što je Melinda Gejts pročitala 2019. pismo koje je napisao radnika "Majkrosofta" u kom se navodi da je njen suprug imao neprimerenu vezu sa jednom ženom zaposlenom u kompaniji. 

Gejts je smenjen u 2020. sa svoje pozicije člana odbora "Majkrosofta" nakon istrage o njegovom ponašanju i aferi koja se navodno završila u "prijateljskom tonu".

Melinda u razvodu nije tražila alimentaciju jer je na dan kad je zatražila razvod dobila deonice u iznosu od dve milijarde dolara. Dan kasnije, bivši čelnik "Majkrosofta" je njenom portfoliju dodao i 25 miliona deonica meksičke Koka-kole. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading