POLICAJCI KOJI SU U JANUARU BRANILI KAPITOL MASOVNO IZVRŠAVAJU SAMOUBISTVA! Svet u šoku, svi pitaju šta se dešava!

Autor:

Svet

03.08.2021

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još dvojica policajaca koji su 6. januara bila zadužena za sprečavanje napada na američki Kapitol počinila su samoubistvo.

Foto: Tanjug/AP

 

Pre njih, još dva policajca koji su obezbeđivali Kapitol tog dana presudili su sebi, dok je treći naprasno umro.

- Još dvojica policijskih službenika koja su 6. januara bila zadužena za sprečavanje napada na američki Kapitol počinila su samoubistvo, čime se broj policajaca koji su digli ruku na sebe a čuvali su zgradu taj dan povećao na četiri - saopšteno je iz Metropoliten policije.

Poručnik Gunter Hašida koji je bio raspoređen u tim za hitne slučajeve u okviru Odeljenja za specijalne operacije, pronađen je mrtav u svojoj kući 29. jula, dok je drugi policajac MPD -a Kajl DeFrejtag pronađen mrtav 10. jula.Obijica su, potvrdila je istraga, izvršili samoubistvo. 

Policijski službenik MPD-a Džefri Smit i policijski službenik policije Kapitola Hovard Libingud, koji su takođe bili zaduženi za regulisanje reda u Kapitolu, takođe su počinili samoubistvo.

Jedan pripadnik policije Kapitola, Brajan D. Siknik, imao je srčani udar i preminuo je prirodnom smrću jedan dan nakon napada.

Stotine pristalica tadašnjeg predsednika Donalda Trampa upali su tog dana u zgradu u pokušaju da Kongresa potvrdi pobedu demokratskog predsednika DŽoa Bajdena na izborima.

U napadu je povređeno više od 100 policajaca. Zbog nasilja je toga dana uhapšeno više od 500 ljudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading