(VIDEO) SLIKA KOJA JE ZAPANJILA SVET! Gejmeri ignorišu poplavu i u vodi do pojasa nastavljaju da igraju igrice!

Autor: Republika

Svet

02.08.2021

11:48

Grupa gejmera sa Filipina zaprepastila je svet kada su odbili da napuste igraonicu koja je počela da se puni vodom usled poplave izazvane tajfunom.

printskrin

 

Oni su mrtvi hladni ignorisali porast vode u lokalu i dok su doslovno sedeli u vodi do pojasa, bez bilo kakvog problema nastavili su da igraju igrice.

Uprkos tome što se nalaze u mutnoj vodi i pored ozbiljnog rizika od strujnog udara, deca su ostala "zalepljena" za svoje monitore, spremna da učestvuju u onlajn meču.

Tek kada je vlasnik internet kafea shvatio opasnost u kojoj se dečaci nalaze, ugasili su računare i konačno napustili svoje stolice.

- Nismo znali da će voda porasti tog dana, pa kada sam ih video, odmah sam im rekao da moram da prebacim opremu na visinu. Nakon što su snimljeni, odmah su otišli i niko od nas nije povređen - ispričao je vlasnik igraonice Sio Samson.

- U videu se čuje kako deca ne žele da odu, ali ja sam ugasio računare, kako bih izbegao tragediju. Kao inženjer, znam šta znači voda u blizini izvora električne energije. Dakle, nakon što sam snimio video, odmah sam sklonio svu opremu - zaključio je vlasnik.

 

Komentari (0)

Loading