UGLJENISANU ŽENU BACILI U KONTEJNER: Vatrogasci mislili da je u pitanju lutka, a onda je isplivala JEZIVA ISTINA!

Autor: Republika

Svet

31.07.2021

15:40

Lokalne vlasti kanadskog grada Šerbruka izvinile su se nakon što su ugljenisano telo žene odložile u kontejner za smeće, zbog pogrešnog zaključka da je reč o lutki.

Darryl Dyck/The Canadian Press via AP

Foto: Ilustracija

Šefovi policije i vatrogasnih službi u gradu Šerbruk u Kvebeku priznali su grešku na konferenciji za novinare, prenosi britanski Independent.

Dani Makonel, šef loklane policije, izjavio je na konferenciji za novinare da su vatrogasci bili pozvani zbog manjeg požara u blizini lokalne fabrike.

- Kada su stigli, svedoci su im rekli da je neko zapalio silikonsku lutku - dodao je Makonel.

Nakon rasprave, vatrogasci su navodno odlučili da odlože ono za što su verovali da je lutka u kontejner kod zgrade policijske uprave Šerbruka, za koji tvrde da nije za javnu upotrebu.

Međutim, kasnije istog dana, jedan muškarac je prijavio nestanak svoje supruge, a policija je pratila signal mobilnog telefona žene koji ih je odveo do vozila u blizini požara.

Policajci su zatim uspostavili vezu između izveštaja o nestaloj osobi i ranijeg otkrića navodne lutke i vratili se u kontejner da preuzmu ostatke.

- Žao nam zbog ove situacije i budite sigurni da ćemo porodicu obavestiti o svakom ključnom detalju istrage - istkao je Dani Mekonel.

Kako se dodaje, policija smrt žene tretira kao "sumnjivu", ali još nije jasno kako je umrla.

Patolog Robert Nikolson je rekao da telo u tom stanju nema odlike "normalnog leša".

- Telo osobe od 75 kilograma kada izgori svede se na oko 30 - objasnio je Nikolson i dodao da je većina vode iz organizma nestala i da nema ničega osim posledica opekotina.

Zvaničnici policije dodali su da "su šokirani i zabrinuti" za psihičko stanje vatrogasaca koji su umešani u ovaj slučaj.

Komentari (0)

Loading