HOROR U POZNATOM TRŽNOM CENTRU: Dečak (2) ocu ispao iz naručja na pokretnim stepenicama, nije bilo spasa

Autor: Republika

Svet

29.07.2021

11:41

Prema navodima lokalnih medija, zvaničnici su saopštili da je otac držao mališana na rukama i da je stao na stepenice da bi sišao sprat niže kada je iznenada izgubio ravnotežu i ispustio dečaka

youtube.com/printscreen
Mesto tragedije

Dečak star samo dve godine poginuo je nakon što je ispao ocu iz naručja na pokretnim stepenicama u tržnom centru u Koloradu.

Stravična nesreća dogodila se u nedelju u tržnom centru u Aurori, nedaleko od Denvera, a mališan je u ponedeljak podlegao povredama.

Prema navodima lokalnih medija, zvaničnici su saopštili da je otac držao mališana na rukama i da je stao na stepenice da bi sišao sprat niže kada je iznenada izgubio ravnotežu i ispustio dečaka.

Očevici kažu da su čuli krike i da su vlasnici radnji pojurili da detetu pruže pomoć. Prema navodima zvaničnika sve se tretira kako nesrećan slučaj.

Nakon stravične nesreće naređeno je da se isključe eskalatori u tržnom centru, a mnogi kupci nisu ni bili svesni tragedije koja se dogodila.

- Gledao sam cipele u jednom radnji kada sam čuo ženu kako urliče. Odjednom je proleteo radnik kraj mene pozivajući pomoć na telefon. Tada još nisam znao šta se dogodilo - rekao je Cezar Solorazano koji se kobnog dana zadesio u tržnom centru.

Komentari (0)

Loading