Pogledala sam sliku i shvatila da nešto nije u redu sa mojom ćerkom, a onda je specijalista otkrio ZASTRAŠUJUĆU ISTINU! (FOTO)

Autor:

Svet

28.07.2021

21:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao i svaka novopečena mama, konstantno je slikala ćerku! Sva je sreća da jeste, jer inače bi možda kasno otkrili istinu...

Foto: instagram.com/ourdarlingwarrior

Džejmi Li Šmicer (31), mama iz Australije, na svom Instagram nalogu otvoreno govori o teškoj borbi koju je prošla sa svojom ćerkom Ajvi.

- Slikala sam je, a kada sam pogledala slike, videla sam nekakvu čudnu tamnu senku u njenom desnom oku. Nisam se u početku brinula, jer joj je svakako to oko tamnije od rođenja, a videla sam da zenica ima beli odsjaj. Međutim, oko joj je vremenom bivalo sve tamnije, pa sam rešila da odemo do lekara. Tamo mi je rečeno da nema razloga za brigu. Ja sam već bila van sebe od brige i to me nije utešilo, pa sam rešila da odemo do drugog specijaliste. I sva sreća da je tako bilo jer je detaljan pregled otkrio da Ajvi ima tumor. Da bi joj spasili život, morali su da joj odstrane oko - kaže majka.

- Bila sam očajna, van sebe, nisam očekivala da će do toga dođi. Pošto je tumor bio tako blizu nerva, hirurg se plašio da će se još širiti. Jedina opcija je bila da se oko odstrani i to smo i uradili 2017. godine. Baš dan pred operaciju, oko joj je postalo potpuno crno. Nakon operacije je urađena biopsija i tada je utvrđeno da je tumor bio kancerogen. Lekari su joj napravili prostetičko oko - kaže majka.

- Ona danas može da pomera kapke, da trepće. Najnormalnije plače iako je izgubila jedno oko. Sada ima četiri godine i živi kao i svaki njen vršnjak. Ja znam da teške situacije tek predstoje, kako se ona bude više družila, pa već sada pokušavam da je naučim pozitivnom stavu. Već sada me pita zašto nije poput druge dece i ja pokušavam da joj objasnim da je to u redu. Uhvatila sam je nedavno kako se ogleda i gleda svoje oči. Kad je videla da sam tu, okrenula se i pitala me je - Mama, drugačije je lepo, zar ne? - kaže ova majka, prenosi Žena Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading