(FOTO) ŠOKANTNA MERA: U ovaj restoran su dobrodošli SAMO NEVAKCINISANI, a razlog za to je SUMANUT!

Autor:

Svet

28.07.2021

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kalifornijski restoran ozloglašen zbog nepoštovanja restrikcija povodom pandemije koronavirusa odlučio je da još jače udari na tzv. "kovidiotizam" zahtevajući od gostiju da dostave dokaz da nisu vakcinisani.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Od prvog dana, nikad nismo poštovali mere, zabranili smo maske, a sada... Zahtevamo dokaz da ste nevakcinisani! - naveli su iz restorana Basilikova Pasta u Hantington Biču u objavi na Instagramu.

Na priloženim fotografijama može se videti restoran izlepljen natpisima na kojima piše:

"OBAVEŠTENJE: Neophodan dokaz o NEvakcinisanosti."

- Nemamo toleranciju za izdajničku, antiameričku glupost - navode oni u sada već viralnom obaveštenju.

 

 

Restoran iz okruga Orindž prvi put je završio u fokusu javnosti na početku pandemije prošle godine kada su izabrali da ostanu otvoreni uprkos zatvaranju lokala širom države, prenosi KTLA. Zatim su odbacili naredbe vlasti zahtevajući od gostiju da skinu maske pre nego što sednu za sto.

Međutim, moguće je da je najnovije pravilo samo privlačenje pažnje jer, kako je jedan od zaposlenih izjavio, nije primećeno da restoran zapravo proverava da li su posetioci vakcinisani, naveo je LA Tajms.

- Anti-vakcinaške poruke su zapravo podsmevanje lokalima koji zahtevaju potvrdu o vakcinaciji pri ulazu u objekat - poručio je vlasnik restorana Toni Roman u mejlu koji je poslao ovom mediju.

- Izabrali smo da ispalimo još jednu raketu prkosa u nameri da odbranimo američku pravdu i slobodu - rekao je.

Sve se ovo dešava u trenutku kada objekti širom Kalifornije zahtevaju "dokaz o vakcinaciji" zbog nalog skoka novozaraženih delta sojem koronavirusa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading