Bivši direktor škole se UBIO nakon optužbi za NAPASTVOVANJE učenica, a pre njega je ISTO uradio još jedan prosvetar!

Autor:

Svet

28.07.2021

07:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši direktor srednje škole u Ajovi izvršio je samoubistvo nakon optužbi da je seksualno iskorišćavao učenicu. On je drugi prosvetni radnik u okrugu koji je sebi oduzeo život zbog takvih optužbi, javlja WHO De Moin.

RepublikaFoto: Marshalltown High School
Vilijam Teri

Vilijam Teri (47), bivši zaposleni u srednjoj školi u Maršaltaunu, ubio se vatrenim oružjem u podrumu svog doma u Ejmsu u četvrtak kada mu je policija pokucala na vrata sa nalogom za hapšenje.

On je bio optužen za stupanje u neprikladan odnos sa bivšom učenicom. Ovi navodi prijavljeni su policiji 6. jula.

Drugi prosvetar iz ove škole, bivši nastavnik fizičkog Mark Eskivel (26), uhapšen je 30. juna jer je navodno tražio seks od 17-godišnje učenice, navodi se u izveštaju.

On je optužen za seksualno iskorišćavanje.

Nastavnik (42) iz osnovne škole u Maršaltaunu upucao se osmog jula u svom automobilu, dan nakon što je priveden zbog navodnog spopadanja 13-godišnje učenice.

Uznemirujuće prijave protiv zaposlenih izazvale su preispitivanje procesa selekcije i zapošljavanja radnika u ovom okrugu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading