(UZNEMIRUJUĆ VIDEO) SNIMILA SOPSTVENU SMRT: Influenserka ISPALA iz kabine krana, kamera ZABELEŽILA smrtonosan pad!

Autor:

Svet

25.07.2021

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvadesettrogodišnja devojka Sijao Ćiumei, rukovaoc krana, druga je kineska internet zvezda koja je poginula zbog pada sa velike visine dok se snimala kamerom u poslednjih par nedelja.

Foto: Printscreen
Sijao Ćiumei

Ona je snimke sa svog posla delila na društvenim mrežama gde je imala oko 100 hiljada pratilaca.

U svom poslednjem videu Sijao sedi u nečemu što izgleda kao kabina krana, a par sekundi kasnije kamera beleži mutnu opremu mašine koja proleće ispred objektiva.

Prema izveštajima, ona je pala sa visine od nekih 50 metara.

Očevici navode da je Ćiumei pala na zemlju sa telefonom u ruci oko 5.40 u utorak, kada su skoro sve njene kolege već napustile gradilište u gradu Ćudžou na zapadu Kine, navodi San.

Popularnost influenserke na mrežama pripisuje se delom činjenici da se nije uklapala u stereotipičan izgled rukovaoca krana. Bila je sitna i izgledala kao da ima manje od 23 godine koliko je navodno bila stara. Rečeno je da je imala dvoje dece.

Porodica je potvrdila njenu smrt, ali su odbacili navode da se tragedija dogodila usled internet vratolomije, tvrdeći da je u pitanju nesreća.

Influenserka je kremirana i njeni ostaci su, kako tamošnja tradicija nalaže, položeni na mali sto ispod suncobrana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading