(VIDEO) SRAMNO PONAŠANJE NOVINARKE TOKOM POPLAVA: Zbog OVOGA je dobila OTKAZ i navukla GNEV NARODA!

Autor: Republika

Svet

24.07.2021

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinarka nemačke televizije RTL otpuštena je nakon što se otkrilo da je slagala da je pomagala žrtvama potopljenog grada.

RepublikaFoto: printskrin

Suzana Ohlen (39) namazala se blatom pre uključenja u program, nakon čega je rekla da je pomagala u čišćenju Bad Munstereifela, grada koji je teško stradao u poplavama koje su u Nemačkoj odnele najmanje 128 života.

"Čišćenje nakon poplave: Reporterka RTL-a pomaže u raščišćavanju Bad Munstereifela", naslov je priloga koji je emitovan na televiziji.

Uskoro se pojavio i drugi, inkriminišući video.

Kako prenosi Dejli mejl, neko od prolaznika snimio ju je kako, obučena u plavu košulju, sa šeširom i čizmama, zahvata malo blata i maže se po odeći, dok oko nje stoje ruševine zgrada.

Potom se je još jednom čučnula i namazala malo blata po licu. Snimak je postavljen na društvene mreže gde je izazvao veliku pažnju.

RTL je saopštio da je prezenterka prekršila sve novinarske principe i standarde i da je zbog toga dobila otkaz koji je odmah stupio na snagu.

Ohlen na RTL-u radila od 2008. godine. Vodila je emisije poput Dobro veče, RTL, Dobro jutro, Nemačka i Point 12.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading