POLICAJKA POVALILA ZATVORENIKA PRED 11 ČUVARA: Čak je pocepala uniformu između nogu da olakša "posao"! (VIDEO)

Autor:

Svet

22.07.2021

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američka službenica za popravne kazne uhapšena je i zatvorena zbog sumnje da je imala intiman odnos sa zatvorenikom!

Foto: printscreen
BILA INTIMNA SA ZATVORENIKOM: Tina Gonzales

Američka službenica za popravne kazne Tina Gonzales (26) uhapšena je i zatvorena zbog sumnje da je imala intiman odnos sa zatvorenikom u zatvoru Fresno u Kaliforniji.

Kako navode lokalni mediji, ona je optužena još u maju prošle godine, a kriva je za to što je "pocepala uniformu između nogu" kako bi lakše i brže mogla da ima odnose na radnom mestu.

Njen odnos sa neimenovanom zatvorenikom gledalo je čak 11 čuvara, izvestio je The Fresno Bee.

Njen bivši šef Stiv Mektomas rekao je da je za 26 godina rada u zatvoru video mnogo ogavnih stvari, ali da ovako nešto u režiji policijskog službenika prvi put vidi.

- Tina Gonzales je više od tri godine radila kao korektivni službenik, a takođe se i "hvalila" svojim nedelima za vreme službe. To je nešto što samo razvratni um može da smisli. Izdala nas je i pljunula na zakletvu koju je položila - naveo je Mektomas.

Otkriveno je takođe da je Tina dotičnog zatvorenika snabdevala žiletima i mobilnim telefonom, a redovno bi ga upozoravala kada će njegova ćelija biti pretresana.

Ona se izjasnila krivom za intimne odnose, kao i za posedovanje alkohola, opijata i mobilnog telefona koji je u aprilu prošle godine dala zatvoreniku.

Tina Gonzales će iza rešetaka provesti sedam meseci, dok će dve godine biti na uslovnoj slobodi.

Sudija joj nije izrekao maksimalnu predviđenu kaznu za ovo krivično delo od tri godine i osam meseci zatvora, jer je imao u vidu njeno rano priznanje krivice, pa joj je to uzeo kao olakšavajuću okolnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Liki

23.07.2021 06:35

Da živi u Srbiji sad bi već radila na Pinku i imala svoju emisiju