(FOTO) ODSEKAO UŠI I NOS: Brazilac UNAKAZIO telo da bi izgledao kao ork, a sad tvrdi da još nije završio sa "ULEPŠAVANJEM"!

Autor:

Svet

22.07.2021

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako neki mogu da tvrde da su strastveni ljubitelji Gospodara prstenova, jedan brazilski tatu majstor otišao je korak dalje - odlučio je da deformiše telo toliko da izgleda kao stvarni ork iz popularnog filma. Uklonio je nos, ošišao uši i celu kožu istetovirao tamno plavom bojom.

Republika

Fernando Franko de Oliveira istetovirao je oko 99 odsto svog tela tetovažama, uključujući i beonjače koje su mi sada crne, a ima i ugrađene rožne implante na glavi. Kaže da je zavistan od tatu igala i da uživa u svakom bolu nanesenom ovim umetničkim pištoljem.

Nadalje, isekao je jezik, isturpijao zube da bi izgledale kao iglice, ali tokom svih ovih procesa kaže da mu je najbolniji bio nos. Uklonio ga je kako bi njegova glava imala što verniji izgled lobanje.

 

 

- Svašta sam radio na glavi, od presecanja jezika da liči na zmijski, ubacivanja implanta u čelo, skidanja nosa, sečenja ušiju... sve da bih ličio na orka. U martu sam uradio intervenciju nosa i bilo je potrebno mnogo vremena da se oporavim, ali na sreću i dalje mogu normalno da dišem - rekao je Oliveira.

Kako kaže, još uvek nije završio sa "ulepšavanjem".

 

 

- Želim još implanata rogova, malo ću da prepravim uši da više ličim na orka. Tetovirao sam sve osim dlanova i stopala i istinski uživam u bolu tetoviranja. Sa transformacijom da izgledam drugačije započeo sam pre sedam godina, ali tek godinu dana radim na projektu da se "pretvorim" u orka - kaže on, prenosi Noizz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ivan

22.07.2021 11:21

A debeli ljudi su neprihvatljivi za drustvo,ovo jeste?