Mara je odlučila da se uda za svog momka, a onda je na slavlje UPALA njena sestra i SVE JOJ UPROPASTILA!

Autor:

Svet

21.07.2021

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaka porodica ima svojih problema, ali jedan koji je podelila korisnica Redita pretenduje da bude među najbizarnijim.

RepublikaFoto: Photo by Álvaro CvG on Unsplash
Foto: Ilustracija

Mara počinje svoju priču o borbi koja je trajala čitavu deceniju.

Njena sestra Peti, sa kojom više nije u kontaktu, biološki joj je rođaka, ali Marini roditelji su je usvojili kada je bila mlada i odrasle su kao rođene sestre.

Priča o tome kako su njena porodica, koja je imala tri ćerke, i porodica njenog muža Sema, koja je imala tri sina, zbijale šale o tome kako će se njihovi naslednici verovatno venčati jedni s drugima kad odrastu.

Ispostavilo se da je tokom cele srednje škole Peti bila zaljubljena u Sema, ali on nije osećao isto prema njoj.

Nažalost, u to vreme su Mara i Peti izgubile majku i sestru, a Peti je počela da provodi više vremena sa svojim biološkim roditeljima i zbog toga nije bila blizu sestre, prenosi San.

Mara je tokom svoje druge godine na koledžu otišla na nekoliko sastanaka sa Semom, dok je Peti bila u poseti roditeljima.

Ništa se nije desilo između njih dvoje, međutim, kada je Mara rekla Peti za to, ona je pobesnela i optužila ju je da joj je ukrala muškarca.

Kako se Marino studiranje približavalo kraju, ona je ponovo počela da se zabavlja sa Semom, a kada su konačno odlučili da porodicama obelodane svoju vezu, svi su bili apsolutno oduševljeni. Svi, sem jedne osobe - Peti, koja je u suzama izletela iz sobe i nedelju dana izostajala s posla pod izgovorom da je bolesna.

Priča postaje još luđa kada su početkom prošle godine odlučili da žele da se venčaju.

S obzirom da su prošle godine od srednje škole, Mara je verovala da Peti neće biti preterano uznemirena.

Kada je srećni par najavio veridbu, prva reakcija njenog oca bila je da ih moli da ne kažu Peti dok ona ne dobije "više vremena" da obradi i prihvati činjenicu da se par zabavlja.

Oni su u početku poslušali molbu, ali su onda shvatili da je život prekratak i da je prošlo deset godina od srednje škole, što je sasvim dovoljno za Peti da to prihvati.

Par se venčao u krugu najbliže porodice, a Peti je kukala i jecala ceo dan, do te mere da je njihov otac morao da je odvede kući, te Mara nikad nije napravila svadbenu fotografiju sa njim.

Sledeći put kada su videli Peti, otac je zamolio Maru da drži odstojanje od svog muža Sema, budući da je Peti tamo, a ona je "i dalje osetljiva na celu stvar".

Mara i Sem smatrali su da je ovo smešan zahtev i ponašali su se kao i obično, zbog čega je Peti napustila zabavu nakon samo sat vremena.

Otac je tada napao Maru zbog toga što je bila hladnokrvna prema sestri, a Semova porodica se složila da bi par trebao biti uviđavniji.

Ona se pita zašto ne bi mogla da uživa u svežem braku samo zato što se to ne sviđa njenoj sestri.

Većina ljudi stala je na njenu stranu, a jedan korisnik se zapitao zašto "čitava njihova porodica brine o tako klinačkoj situaciji".

"Dečko u kojeg ste zaljubljeni i koji vam ne uzvraća osećanja nije zabranjen drugima, izvinite."

Drugi je rekao:

"Šta će vaša porodica, a konkretno mislim na tatu, raditi kad budeš trudna ili povedeš bebu na odmor?"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading