PRIPALA MI JE MUKA KAD SAM VIDELA: Sigurnosna kamera je uslikala dok je čekala red, a onda joj se zbog FOTOGRAFIJE život pretvorio u PAKAO!

Autor:

Svet

18.07.2021

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karen Hep (50) bila je samo obična majka sa Menhetna koja je na brzinu otišla do prodavnice u kupovinu. Ona se ne seća šta je išla da kupi, niti kako se radnja zvala, pa čak ni datuma kada se to dogodilo, ali procenjuje da je od tad prošlo "oko 15 godina". Njoj je taj odlazak do prodavnice izgledao bezazleno, ali joj je zapravo uništio život.

RepublikaFoto: instagram.com/karenfox29
Karen Hep

Naime, nju je sigurnosna kamera snimila dok je stajala pored kase, a fotografija je završila na internetu.

- Moje lice se našlo u oglasima za aplikacije za upoznavanje i lekove za erektilnu disfunkciju. Takođe, slika se pojavila i na inostranim sajtovima za odrasle - rekla je Hep za Post.

Ona kaže da je njoj i njenoj deci neprijatno.

- Pripala mi je muka kad sam to videla - poručila je, prenosi Njujork Post.

Njena slika se pojavila i na Fejsbuku u reklami za aplikaciju za upoznavanje i na raznim porno sajtovima, uključujući i neke poznatije. Na jednom od njih preko njene fotografije stajao je tekst:

"Ove majke se j**u besplatno!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karen Hepp (@karenfox29)

- Nemam pojma kako je fotografija sa bezbednosne kamere dospela u oglase na internetu - rekla je Hep, koja je ranije bila voditeljka emisije "Dobro jutro, budite se" u Njujorku, a sada ima sličnu poziciju na ogranku Foks Njuza u Filadelfiji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karen Hepp (@karenfox29)

Ona je u septembru 2019. godine tužila Fejsbuk, Redit i još par sajtova zbog objavljivanja oglasa sa njenom fotografijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading