(VIDEO) OD SAMOUBISTVA NAPRAVILI ŠOU: AMERI ISMEJAVALI PRALJKOV SLUČAJ

Autor: Republika

Svet

02.12.2017

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki komičar Konan O'Brajan dotakao se slučaja samoubistva ratnog zločinca Slobodana Praljka i od cele situacije napravio skeč za svoj šou.

RepublikaFoto: youtube.com/Team Coco
Kamerman u skečevima prozivao haškog optuženika

- Bivši hrvatski general, izuzetno loš tip koji je bio osuđen za ratne zločine, progutao je otrov za vreme suđenja u Hagu. Odlučio je da se ubije radije nego da odleži zatvorsku kaznu. To je bio njegov način da se izvuče iz situacije - rekao je O'Brajan nakon čega se javio njegov kamerman dodavši da to ipak i nije tako čudno.

Kamerman Toni je rekao da smo svi u jednom trenutku "popili otrov" kako bi se izvukli iz određenih sitacija i da je ključ "uzeti tek toliko otrova da se ubiješ samo malo".

- Trik je imati pravi otrov, a moj izbor je "Mendelson's Cyanide Sips" (gutljaj cijanida). On me ubije malo svaki put kada mi to zatreba - rekao je Toni nakon čega su sledile scene u kojima kamerman izvršava samoubistvo kako bi izbegao stvari koje ne voli.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading