NEVEROVATNA SCENA! DEČAK (4) krišom ušao u očev Bentli, dao gas i POKOSIO PEŠAKA!

Autor: Republika

Svet

17.07.2021

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak star četiri godine sinoć je u Monaku seo za volan luksuznog automobila svog oca, udario i teško povredio pešaka, navela je policija.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Belgijski državljanin koji živi u Monaku hospitalizovan je u Nici, operisan u toku noći i više nije životno ugrožen.

Sve se dogodilo ispred jednog hotela u Monaku, gde su boravili vlasnik limuzine Bentli i njegova porodica, koji su iz Jermenije.

- Dete je pritisnulo gas, auto je poskočio i udario pešaka.

- Vozač je izašao iz automobila kako bi predao ključeve osobi koja parkira vozila i tada se dete provuklo sa zadnjeg dela za volan, pritisnulo je gas, auto je poskočio i udario pešaka koji je u tom trenutku izlazio iz hotela - objasnio je portparol policije.

Cela situacija vrlo je nejasna budući da je automobil krenuo dok su ključevi bili izvađeni, a vozač se ne seća da li je ugasio motor. Detalje incidenta utvrdiće policijska istraga, prenose Novosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
vucko

17.07.2021 15:07

Sta ce,sirotinja....Nije imao ferari jer da je imao isto bi to uradio samo sa ferarijem.

Đoka

18.07.2021 09:36

Automobil krenuo dok su ključevi bili izvađeni, a vozač se ne seća da li je ugasio motor. -------------------------Da nije tragedija bilo bi smešno.