KOFER PAO SA NEBA I RAZRUŠIO CEO KROV KUĆE! Svi se šokirali kada su otkrili šta je u njemu!

Autor: Republika

Svet

16.07.2021

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kofer pun kokaina koji je izbačen iz aviona pao je na krov jedne kuće u Baratili San Pijetro, gradu sa oko 1.200 ljudi u Sardiniji.

RepublikaFoto: printskrin

Kofer sa kokainom trebalo je da padne direktno u ruke dilera droge koji su čekali, međutim, završio je na krovu kuće i tom prilikom je slomio solarni panel.

Preplašeni vlasnici kuće su pozvali policiju koja je otkrila da se u crnom koferu nalazi 8,5 kilograma čistog kokaina vrednog 9 miliona evra.

- Na Sardiniji pada kiša kokaina - pisali su italijanski mediji o ovom događaju iz 28. marta, upoređujući ovu taktiku dilovanja droge sa taktikom koju koriste dileri u Južnoj Americi, prenosi "Jutarnji list".

Nakon četvoromesečne istrage policija je pronašla i uhapsila pilota. Policijska istraga otkrila je da je avion poleteo iz malog aerodroma u Rimu i prešao pokrajinu Nuoro na severoistoku Sardinije pre nego što je krenuo na zapad prema provinciji Oristano.

Policija je saopštila kako je avion nestao sa radara nekoliko minuta pre nego što je kofer pao jer je leteo na tako maloj visini.

Uz pomoć snimka nadzornih kamera i svedoka otkrili su da se radi o 28-godišnjem pilotu Frančesku Riciju iz Rima koji je inače prevozio bogataše avionom, a uhapsili su ga u na jednom italijanskom aerodromu nakon povratka iz Nemačke.

Policija i dalje traga za dilerima koji su trebali da pokupe robu.

Ovo je prvi takav zvanični incident koji se dogodio na Sardiniji, ali policija sumnja da je bilo još ovakvih akcija, koje nisu otkrivene.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading