(VIDEO) ČUVALA JE MOJA LEĐA I JA NJENA! Primetio je da ima čudnu VEZU sa starijom sestrom, a onda ga je ISTINA o njoj ŠOKIRALA

Autor:

Svet

16.07.2021

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Imao sam 21 godinu kada sam otkrio da je moja starija sestra zapravo moja majka", ispričao je korisnik TikToka Šem Grifs iz Njujorka.

Foto: tiktok.com/sham.griffs
Šem Grifs

On je objavio video u kojem kaže da je oduvek osećao da ima jaču vezu sa starijom sestrom.

Rekao je:

- Dobro, znate da uvek imate tog jednog člana porodice sa kojim jednostavno sve radite? Imate neraskidivu vezu, ona je čuvala moja leđa, ja njena. Borili smo se - kao i sva braća i sestre.

"Ali ništa na ovoj planeti nije moglo stati između nas."

"Dakle, moja mama - iskreno, ovo se i dalje čini čudno reći - moja majka, moja biološka majka - je zatrudnela u mladim godinama, tipična tinejdžerska trudnoća."

"Ali budući da je ona takva kakva je, nikada nije želela da abortira, posebno ne svoje prvo dete, to iskreno nije dolazilo u obzir.

 

 

Šem je rekao da ga je baka rado odgajala kao da je njeno dete, a da ni on to nije znao - s planom da će mu reći kada napuni 18 godina.

- Tako su se dogovorili da će me baka odgajati kao svoje dete do moje 18. godine. Ali iskreno, odrastajući, uvek sam osećao tu vezu sa starijom sestrom - nastavio je.

Uvek mi je davala takav majčinski osećaj, kao što bi trebalo da čine starije sestre, ali je jednostavno bio nekako jači, osećao sam se kao da mi nešto ne govore, ali to nikada nisam preispitivao, odrastao sam u prilično dobrom domaćinstvu i jednostavno to nikada nisam dovodio u pitanje.

Nije mu rečeno dok nije navršio 21 godinu, ali on nema problema s tim jer razume zašto su to uradili.

- Dakle, napunio sam 18 godina i ništa - 19, 20, ništa. Razumem jer na osnovu onoga što su mi rekli osećali su se kao da nisam spreman - rekao je.

"Stvari se dešavaju, to je život. Tako da mi nisu rekli dok nisam napunio 21. Ništa se nije promenilo, bilo je šokantno, ali iskreno, samo je učinilo vezu koju smo već imali deset puta boljom."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading