ZALUTALI METAK PROŠAO KROZ ZID SOBE I USMRTIO DEVOJČICU (7)!

Autor: Republika

Svet

15.07.2021

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri muškarca su uhapšena nakon fatalne pucnjave na sedmogodišnju devojčicu iz Jute, tokom koje je zalutali metak prošao kroz zid spavaće sobe i pogodio je iz susednog stana dok je spavala.

RepublikaFoto: Printskrin

Incident je usledio nakon što je jedan od trojice muškaraca ispalio metak koji je prošao kroz zid do susednog stana u stambenom naselju u gradu Heber, prema istražiteljima.

Trever Džo Pinter (21), Kolin Dejvid Hovels (36) i Kristofer Robert O’Konel (34) privedeni su nakon smrti Zajdanilis Rodrigez Irizari u nedelju.

 

Istražitelji su rekli da je pucnjava rezultat okupljanja i alkoholisanja u stanu Trevora Pintera. Istražitelji su verovali da je O’Konel u pijanom stanju ispalio hitac koji je usmrtio sedmogodišnju devojčicu, preneo je Deseret News.

 

Dve žene su takođe bile prisutne u Pinterovom domu u petak uveče, ali one nisu uhapšene. Obe žene su tvrdile da su ih Hovel i O’Konel seksualno napali.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading