(FOTO) NIJE POKAZAO ZNAKE KAJANJA: Otkriven identitet tinejdžera SILOVATELJA koji je DAVIO i napastvovao tri DEVOJČICE!

Autor:

Svet

15.07.2021

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Identitet učenika koji je silovao i davio četvoro dece tokom jednomesečnog divljanja danas može da se otkrije javnosti, budući da je napunio 18 godina.

RepublikaFoto: The Sun
Igan Riči

Predator Igan Riči imao je samo 15 godina kada je počinio svoje gnusne zločine 2019. godine - ali njegov identitet je bio prikriven jer je bio maloletan.

Jednu od preživelih žrtava je toliko davio da je gubila svest i pomislila da će umreti.

Riči je negirao je svoje zločine, ali je osuđen nakon suđenja krajem prošle godine - međutim, zbog godina je ostao anoniman.

Tek nakon što je primorao četvoro traumatizovanih tinejdžera da daju dokaze, ležerno je priznao da je počinio zlostavljanja.

Policajci su ga opisali kao "opasnog predatora", dok je sudija njegov postupak nazvao "uznemirujućim i teškim", piše San.

BOLESNI ZLOČINI

Riči iz Ejršira na jugozapadu Škotske proglašen je krivim za devet krivičnih dela, uključujući napad, silovanje i preteće ponašanje, i osuđen na sedam godina.

Sud je čuo da je napao četiri devojke na lokacijama u blizini njegove kuće.

Lord Arturson je rekao:

"U slučaju tri devojke, stezao si ih obema rukama snažno oko vrata."

"Jedna je izgubila svest i mislila je da će umreti. Pretio si da ćeš ubiti te tri devojke."

Sudija je rekao da je pročitao izjavu koju je pružila devojčica, jedna od žrtava, i rekao da su efekti napada na nju nastavili da imaju "ozbiljan štetan uticaj na njen život".

Branilac Tim Niven-Smit rekao je da je mladić prihvatio nalaze porote na suđenju i da je sada priznao svoja dela.

Detektiv inspektor Martin Prendergast rekao je:

"Ovaj tinejdžer je opasna i grabežljiva osoba koja se nije pokajala prema žrtvama, koje su sve bile deca. Igrao se sa njihovim ranjivostima i njegovi postupci će bez sumnje imati trajne posledice na njih. To su bili užasni zločini za nekoga tako mladog i mi pozdravljamo njegovu presudu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading