(FOTO) ŠTO JE DUBLJE IŠAO, SVE IH JE VIŠE NALAZIO: Muškarac kopao temelj tokom renoviranja kuće, a onda je naišao na nešto što ga je ZAPREPASTILO!

Autor:

Svet

15.07.2021

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Čovek iz Mičigena koji je renovirao svoju kuću došao je do šokantnog otkrića kada je početkom ovog meseca otkrio oko 160 kugli za kuglanje na svom imanju.

Foto: facebook
Dejvid Olson

Dejvid Olson, 33, pronašao je kugle zakopane u zemlju 1. jula dok je rušio zadnje stepenice svog doma u Norton Šorsu, ali u početku nije bio svestan koliko će ih naći.

- Pretpostavljao sam da je možda samo par njih tamo kako bi se popunile praznine - rekao je za Detroit Fri Pres.

- Što sam dublje ulazio u to, više sam shvatao da je to zapravo čitava mreža kugli koja je stvarala težinu - rekao je za novine.

Foto: facebook

Kugle je napravila kompanija Brunsvick Bouling Prodakts, kompanija koja je imala pogon u obližnjem gradu Maskegonu, navodi se u izveštaju.

Olson je rekao da su ga neki bivši radnici kompanije kontaktirali putem Fejsbuka i rekli mu da su zaposleni u pogonima donosili kući odbačene kugle kako bi ih koristili kao temelj za građevinske projekte.

Vlasnik kuće rekao je da planira da ih koristi za razne projekte.

Foto: facebook

Dao je osam kugli crkvi za njene topove, a takođe planira da zadrži nekoliko rezervnih za sebe,

i da će ih najverovatnije koristiti za izradu skulptura i uređenje prostora.

Olson takođe namerava da neke pokloni svom očuhu, koji želi da ih koristi kao nogice za nameštaj, prenosi Njujork Post.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading