UVERAVALA PRATIOCE DA JE PROCEDURA SIGURNA: Bodibilderka zbog preteranog ZNOJENJA otišla na intervenciju, pa PREMINULA na operacionom stolu!

Autor:

Svet

15.07.2021

07:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna meksička fitnes influenserka i bodibilderka tragično je nastradala 7. jula nakon što je, navodno, otišla na operaciju kako bi rešila problem sa preteranim znojenjem, a koja se nažalost završila smrtnim ishodom.

RepublikaFoto: instagram.com/odalis_sm
Odalis Santos Mena

Odalis Santos Mena (23), koja je regularno na društevnim mrežama objavljivala slike svog zategnutog tela, je pozvana u SkinPiel kliniku u Gvadalajari kako bi promovisala revolucionarni tretman protiv znojenja nazvan MiraDraj (MiraDry).

Procedura navodno eliminiše preterano znojenje ispod pazuha korišćenjem toplotne energije za uklanjanje znojnih žlezda, i na taj način smanjuje neprijatne mirise i čak umanjuje broj dlaka ispod pazuha.

 

 

Međutim, operacija je otišla u lošem smeru kada je influenserka doživela infarkt nakon primanja anestezije.

Mena je ubrzlo umrla, a zaposleni na klinici nisu uspeli da je ožive.

Zaljubljena u ovaj preparat, ona je promovisala MiraDraj na društvenim mrežama i uveravala ljude da je potpuno siguran i efikasan.

Policija je otvorila istragu povodom ovog tragičnog slučaja, a prvi izveštaji pripisali su Meninu smrt nemaru jer je anesteziju davao neko ko nije bio obučeni anesteziolog.

 

 

U međuvremenu, patolozi su zaključili da je uzrok smrti kombinacija anestezije i steroida koje je influenserka koristila, a za šta klinika tvrdi da nije znala.

Ova tragedija uzburkala je društvene mreže, a tim povodom oglasio se i njen lični trener i dečko, Viktor Gomez Kareno.

 

 

- Tvoje akcije u životu, odjek u večnosti - napisao je on i dodao da "je voli", piše Njujork Post.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading