UMALO DA IZGUBI GENITALIJE: Dementni muškarac obmotao POLNI ORGAN gumicama, lekari se ZGROZILI!

Autor:

Svet

15.07.2021

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac iz Ilinoisa koji pati od demencije hospitalizovan je nakon što je oko polnog organa vezivao gumice sve dok nije počeo da truli.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Ovakvi slučajevi "davljenja" srećom su retki - rekao je dr. Fardod O'Keli, urološki hirurg u bolnici Bikon u Dablinu u Irskoj, za Dejli Mejl o groznom slučaju, o čemu je izveštavano u medicinskom časopisu Urolodži Kejs Riports (Urology Case Reports).

O'Keli je dodao:

"Ovo je važno jer arterijska kompresija znači da nema prodora krvi, a to znači da nema snabdevanja kiseonikom, pa organ počinje da umire."

81-godišnji muškarac se prijavio u bolnicu nakon pojave simptoma dijabetičke ketoacidoze - potencijalno smrtonosne reakcije na nizak nivo insulina proisteklog iz njegovog nekontrolisanog dijabetesa. Tamo je njegova supruga otkrila da je svoje testise umotao u gumene trake i odbio da ih ukloni tri dana.

Međutim, kada su ga pitali zašto je to uradio, čovek je izgledao zbunjeno.

Pa ipak, naknadni pregled je otkrio da je pacijentov falus zaista bio natečen i da je postao žut i ljubičast, što znači da je počeo da umire.

Lekari su zaključili da su njegovi vezovi zaustavili protok krvi i oštetile njegove genitalije, što je, zajedno sa njegovom lošom cirkulacijom od osnovnog dijabetesa, rezultiralo "nekrotičnim ili gangrenoznim stanjem".

Da bi sprečili dalju degradaciju, lekari su vrućom žicom sagoreli mrtvo meso i izrezali ga skalpelima. Takođe su ubacili kateter u uretru nesrećnog čoveka kako bi se izvukao urin koji se udružio jer ga je pacijentova "preponska garota" sprečila da urinira.

Uz pomoć antibiotika, pacijent se oporavio u roku od pet dana. Međutim, prema medicinskom izveštaju, dve nedelje kasnije nije se pojavio na svom pregledu.

Bez obzira na to, doktori smatraju da je čovek dobro prošao jer je, po njihovim procenama, mogao ostati bez penisa da ga je ostavio vezanog još malo duže.

- Organ poput penisa mogao bi to istrpeti nekoliko sati (ako se ne onesvestite od bola), ali na kraju pritisak postaje prevelik i arterije se takođe sabijaju - tvrdio je O'Keli, piše Njujork Post.

Urolog je dodao:

"U teoriji, ako ga ostavite dovoljno dugo, penis bi mogao otpasti, ali to nikada nisam video."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading