PREDSEDNIK ZAVRŠIO U BOLNICI ZBOG NEPREKIDNOG ŠTUCANJA! Niko ne zna šta je uzrok, A TRAJE DANIMA!

Autor: Republika

Svet

14.07.2021

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilski predsednik Žair Bolsonaro primljen je u bolnicu zbog bolova u stomaku koji su mu se javili nakon što je neprestano štucao 10 dana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Brazilski predsednik Žair Bolsonaro ima zdravstvenih problema 

Brazilski predsednik Žair Bolsonaro (66) primljen je danas u bolnicu zbog problema s hroničnim štucanjem koje nekad traje danima, saopšteno je iz njegovog kabineta.

- Predsednik Bolsonaro je smešten u vojnu bolnicu u Braziliji i sada se oseća dobro - navodi se u saopštenju i otkriva da je lider zemlje odveden na pregled nakon što se požalio na bol u abdomenu jer je neprestano štucao duže od 10 dana.  

Njegovo stanje će se pratiti 24 do 48 sati, bilo u bolnici, bilo kod kuće, navodi AP, a prenosi Tanjug, a jedan poznati brazilski novinar objavio je da predsednik verovatno boluje od opstrukcije creva. Njegov kabinet, međutim, to nije komentarisao.  

Inače, brazilski predsednik je više puta spominjao da pati od hroničnog štucanja, koje ne prestaje danima, a kome se ne zna tačan uzrok. Takođe, primećeno je da se u poslednje vreme ređe pojavljivao u javnosti, a i kada je govorio, imao je ozbiljnih poteškoća.  

Prema navodima britanskog Gardijana, početak štucanja može da se veže za operaciju zuba koju je Bolsonaro imao 3. juna na zubu. Govorilo se da je u početku bilo sporadično, ali da se vremenom pogoršavalo, pa njegovi lekari veruju kako bi uzrok mogli da budu lekovi koje je uzimao nakon intervencije. 

Ipak, postoji teorija da predsednikovo zdravstveno stanje nikad nije u potpunosti dovedeno u red nakon što je pred izbore 2018. izboden u stomak na jednom javnom skupu. 

 

    

 

 

 

       

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading