Majka ostavila dete samo u kadi na minut, kad se vratila UHVATILA SE ZA GLAVU I VRIŠTALA! OVO JE OPOMENA SVIM RODITELJIMA

Autor:

Svet

09.07.2021

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasna tragedija dogodila se u Kolveju u Severnom Velsu, a prema navodima iz istrage, majka deteta Džoli Estam-Džons je ostavila dete da se igra sa mehurićima kupke u kadi dok je otišla do susedne sobe da uzme peškir.

Foto: facebook.com/Joely Eastham-Jones
Džoli Estam-Džons

Mia Olivia O’Saliven, 22-mesečna devojčica, utopila se u kadi u kupatilu kod kuće, nakon što ju je majka ostavila samu manje od minuta.

Dete se u međuvremenu okliznulo u kadi, provelo manje od minuta pod vodom, ali to je bilo dovoljno za tragičan ishod jer pluča devojčice očigledno nisu imala kapacitet za toliko vremena pod vodom.

Kako navode mediji, Džoli se vratila sa peškirom u kupatilo i uhvatila se za glavu zapomagajući i dozivajući ćerku koja se već bila nagutala vode i izgubila svest.

Hitna pomoć je došla na lice mesta i pokušala je da reanimira 22-mesečno dete, ali nisu uspeli u tome.

Mrtvozornik je zaključio da se radi o slučajnoj smrti i klasičnom nesrećnom slučaju, prenosi North Wales Live.

Foto: facebook.com/Joely Eastham-Jones
Mia Olivia O’Saliven udavila se u kadi

U istrazi se čulo kako je majka devojčice dobrovoljno dala izjavu i opisala šta se dogodilo i šta je ugledala kada se vratila u kupatilo.

Pitala sam Miju da li je dosta za danas i da li želi da izađe iz kade. Želela je očigledno još da se igra u mehurićima kupke, a kada sam procenila da je bilo dosta, otišla sam po peškir kako bih je obrisala i obukla. To je trajalo manje od minuta. Kada sam se vratila zatekla sam je u vodi bez svesti – navela je uplakana DžoliEstam-Džons.

Mrtvozornik Džon Gitins je dodao da kada je majka uzela devojčicu u naručje, bila je modra, bez svesti i nije disala.

Hitna pomoć je pokušala da učini sve, a čak su beznadežno pokušavali da je reanimiraju u sanitetskom vozilu dok su je transportovali do bolnice Rijal Stouk. Devojčica je, međutim, već bila mrtva – dodao je Gitins.

Pedijatrijski patolog Džo Mekportland istakao je da je smrt nastupila usled oštećenja mozda, bubrega i srca koju su, osim vode, izazvali hemijski sastojci sapunice koje se Mia nagutala zajedno sa vodom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading