RAT SOROŠA I ORBANA: Milijarder nastavlja AKCIJE IZ EGZILA!

Autor: Tanjug

Svet

01.12.2017

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki finansijer mađarskog porekla Džordž Soroš objavio je danas u video poruci da će u slučaju da mađarski premijer Viktor Orban protera njegov Centralno-evropski univerzitet, on delovati u egzilu a da će biti vraćen u Mađarsku tek kad Orban ode s vlasti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Soroš: Mi imamo nesuglasice i ne možemo da ih premostimo zato što nas on smatra neprijateljima. Protivim se njegovom sistemu

Soroš je takođe optužio Orbana za represiju nad opozicijom rekavši da je ona veća nego kad je Mađarska bila pod sovjetskom dominacijom.

- On ne može da dopre do mene, ali eksploatiše i ugnjetava ljude koji su u opoziciji u Mađarskoj - rekao je Soroš.

Orban, koji je krajem 80-tih studirao na Oksfordu sa Soroševom stipendijom, rekao je ranije danas za Košut radio da se nevladine organizacije koje je osnovao Soroš pripremaju da deluju kao političke partije tokom kampanje za parlamentarne izbore u aprilu kako bi oslabili njegovu vladu.


- Mi imamo nesuglasice i ne možemo da ih premostimo zato što nas on smatra neprijateljima. Protivim se njegovom sistemu - rekao je Soroš o Orbanu u svojoj prouci objavljenoj na Internetu posle Orbanovog intervjua, prenosi Rojters.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading