MAJKA POMAGALA MONSTRUMU DA SILUJE 29 DECE! Slučaj koji je šokirao Nemačku: Sud nikad nije čuo za takve BRUTALNOSTI, žrtva je i monstrumov sin!

Autor: Republika

Svet

07.07.2021

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zastrašujući slučaj obelodanjen je u nemačkom gradu Munsteru na zapadu zemlje, a u sklopu njega su osuđena još trojica muškaraca.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ilustracija 

Sudski proces, koji je šokirao čitavu Nemačku, počeo je u gradu Munsteru na zapadu zemlje, a na njemu se sudi grupi pedofila, među kojima je prvooptuženi Adrian V. (28) - monstrum za kog se navodi da mu je majka (46) pomagala da siluje i brutalno se iživljava nad čak 29 dece, pretežno dečaka. 

Među žrtvama tog IT stručnjaka je i njegov sada jedanaestogodišnji sin kog je usvojio pre nekoliko godina. 

- Ono što smo čuli tokom procesa prelazi granice svega što je ovaj sud ikada doživeo - rekao je predsednik sudskog veća Matias Fejler, koji je visoke kazne za monstruma i za njegovu majku, osuđenu zbog saučesništva na tri godine robije, opravdao brutalnošću dela.

- Društvo mora biti trajno zaštićeno od ovih počinitelja zlodela - naglasio je Fejler, saopštivši da je Adrian V. osuđen na 14 godina zatvora s mogućnošću da ta kazna bude produžena, budući da je on povratnik, odnosno da je ranije već optuživan zbog posedovanja dečje pornografije. 

U središtu procesa nalazila se serija filmova snimljenih tokom nekoliko dana na kojima su zabeležena brojna silovanja dvojice dečaka, koji su delimično bili omamljeni opojnim sredstvima.  

U postupku protiv pedofila na zatvorske kazne u trajanju od deset do dvanaest godine osuđena su još trojica muškaraca iz cele Nemačke, kojima je zbog pedofilije suđeno u istom postupku jer su uhapšeni u sklopu jedne akcije razbijanja lanca zlostavljanja nad decom. 

Podsetimo, ovo je jedan od tri velika pedofilska slučaja u saveznoj pokrajini Severna Rajna-Vestfalija koji su otkriveni poslednjih godina u gradovima Munster, Bergiš Gladbah i Ludž. Ukupno je otkriveno 50 osumnjičenih, od kojih njih 30 suđenja čeka u istražnom zatvoru.

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading