MISLILI SU DA NIJE NAJPAMETNIJA, A ONDA JE UKRALA OSAM MILIONA EVRA! Evo kako izgleda devojka zbog koje je čitava NEMAČKA NA NOGAMA!

Autor: Republika

Svet

06.07.2021

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasmin Gundogan (28) iz Bremena nestala je bez traga nakon što je opljačkala kompaniju u kojoj je radila, iz nje iznela vreće pune novca, i nestala bez traga.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ilustracija

Nemačka policija još traga za Jasmin Gundogan (28) iz Bremena, koja je iz kompanije u kojoj je radila ukrala osam miliona evra, a koju su mediji proglasili ''lepom kradljivicom''.

Mediji širom sveta s ogromnom pažnjom prate tok događaja u vezi sa tim događajem, budući da su ljudi koji je poznaju istakli kako niko nikad nije mislio da je ona nešto posebno bistra. 

Tako je jedan njen školski prijatelj otkrio za nemačke medije da je jasmin kao dete maštala o tome kako će biti bogata i lepa i živeti samo u luksuzu.

- Svi smo mislili da nije posebno pametna - priznao je on, prenosi Fenix-magazin. 

 

 

Međutim, čini se da je Gundoganova ipak bila dovoljno pametna da izvede jednu od najspektakularnijih pljački u Njemačkoj. Naime, njoj je posao bilo pakovanje i sigurni prevoz novca, što je iskoristila u petak 21. juna kada je ukrala kontejner s nekoliko vreća punih novcem, a zatim otvorila bolovanje.

Krađa je otkrivena tek četiri dana kasnije, a ako je uhapse, preti joj čak 10 godina zatvora. 

Policija u ovom trenutku istražuje gde se ona nalazi i gde je novac i proverava se da li joj je neko pomogao. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading