UKRAJINSKI POSLANIK RAZOTKRIO NAMERE ZAPADA: Njihov cilj je UNIŠTAVANJE slovenskih naroda!

Autor:

Svet

06.07.2021

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cilj Zapada je da postepeno uništi slovenske narode, uključujući i Ukrajinu, objavivši im hibridni rat, smatra poslanik ukrajinske Vrhovne rade iz partije "Opoziciona platforma – Za život" Ilja Kiva.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Političar je u svojoj objavi na Telegramu kritikovao pokušaje da se saučesnici nacista u Ukrajini učine herojima.  

- Glorifikacija takvih ličnosti na državnom nivou nepovratno deli društvo na dve nepomirljive strane, što će u uslovima unutrašnjeg vojnog sukoba dovesti do konačnog sloma Ukrajine - napisao je Kiva.

On je naglasio da je upravo ovaj zadatak od 2014. godine izvršavala i vrši marionetska vlast koju je predstavljao (bivši predsednik Petro) Porošenko, a sada (aktuelni predsednik Vladimir) Zelenski.

Uz svoju objavu Kiva je priložio fotografije komandanta Ukrajinske ustaničke armije (UPA, zabranjena u Ruskoj Federaciji) Romana Šuheviča u vojnoj uniformi nacističke Nemačke i general-majora Vermahta Rajnharda Gelena – šefa obaveštajne službe Istočnog fronta tokom Drugog svetskog rata. Nacistički general je uz podršku Sjedinjenih Američkih Država formirao "organizaciju Gelen" na osnovu koje je 1956. godine, pod njegovim rukovodstvom, osnovana Savezna obaveštajna služba Nemačke.

Kiva je zaključio da je to "hibridni rat Zapada protiv slovenskih naroda" i da je "Ukrajina taj rat izgubila", prenosi Sputnjik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading