NOVI SKANDAL TRESE KRALJEVSKU PORODICU! Princ Čarls doživeo NERVNI SLOM, ovo je bio OKIDAČ?

Autor: Republika

Svet

04.07.2021

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Princ Čarls je navodno doživeo nerni slom, a razlog su princ Hari i Megan Markl.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Princ Čarls

Kako piše National Enquirer, 72-godišnji prestolonaslednik na sve načine pokušava da zadrži osmeh na licu i u javnosti ne pokaže koliko mu je teško.

Navodno, na njegovo mentalno zdravlje su veliki uticaj imali postupci "odbeglog para". Pritisak je bio veliki, pa je tako izvor za spomenuti magazin ispričao kako je princu od Velsa nedavno dijagnostifikovana i depresija.

- Jednostavno više nije mogao da se nosi sa brutalnim napadima i mržnjom koju su Hari i Megan širili poslednjih meseci. Indirektno su ga optužili da je čudovište i okrivili i njegovu majku, kraljicu Elizabetu II. Čarls im to nikad neće oprostiti - ispričao je izvor i dodao da je njegova supriga Kamila, odmah konsultovala lekare kako se njegovo stanje ne bi pogoršalo.

National Enquirer navodi i kako je Čarls sada u procesu lečenja i uči kako da se nosi da besom koji se nakupio i emocijama pa je zbog navedenog, između ostalog, propustio i susret sa mlađim sinom koji je proveo u domovini nedelju dana uoči otkivanja spomenika u čast tragično preminuloj majci, princezi Dajani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading