(VIDEO) LEPA RUSKINJA, KOJA JE OSUĐENA PA OSLOBOĐENA ZA UBISTVO BOGATOG MUŽA, PRONAĐENA MRTVA! Traga se za čovekom koji joj je pomogao u istrazi!

Autor: Republika

Svet

04.07.2021

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruskinja Ekaterina Puzikova, bogata udovica bankara Dmitrija Puzikova, pronađena je mrtva u svom stanu 2. jula. Iako je njen advokat u početku tvrdio da je izbodena na smrt, utvrđeno je da je umrla usled udarca u glavu tupim predmetom.

RepublikaFoto: Printskrin

Ekaterinino telo pronašao je njen otac.

Advokat preminule Andrej Sokolov počeo je nakon toga da širi informacije o ubadanju.

- Njeno telo sa ranama od noža pronašao je njen otac. Traga se za mladićem Aleksejem Rjaskovim, koji joj je pomagao u istrazi krivičnog slučaja ubistva njenog supruga. Imali su sukob - rekao je za RBC.

Iste večeri kada se desilo ubistvo Aleksej Rjaskov je objavio video na Instagramu u kojem je priznao da je 2017. godine, zajedno sa Ekaterininim rođacima, predao više od 15 miliona rubalja službenici regionalnog suda, kako bi navodno Ekaterina, koja je u to vreme bila optužena za ubistvo supruga, bila oslobođena.

Kako prenosi Telegram kanal 112, Ekaterina je odletela u Samaru kada je video snimak objavljen na društvenim mrežama i zbog njega je navodno imala konflikt sa Aleksejem.

Dmitrij Puzikov preminuo je 20. marta 2012. godine, a u njegovom telu je pronađen retki otrov - talijum.

Istraga je sugerisala da je Puzikova otrovala supruga sipajući mu otrov u hranu. Kao motiv je navela ljubomoru zbog preljube.

Međutim, njen advokat veruje da je Dmitrija mogao da ubije njegov rođak.

Ekaterina je pet i po godina bila pod krivičnim gonjenjem. Dva puta ju je prvostepeni sud proglasio krivom. Konkretno, u julu 2017. godine, osuđena je na devet godina zatvora i proglašena krivom za trovanje svog supruga.

Međutim, već u oktobru iste godine ukinuta je presuda i udovica je oslobođena. Puzikova je kasnije dobila status žrtve. Ministarstvo finansija Rusije odlučilo je da joj plati 1,75 miliona rubalja kao kompenzaciju za moralnu štetu tokom krivičnog gonjenja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading