(VIDEO) TRAMP PRESEKAO: Pala odluka o kandidaturi za izbore 2024. godine, usledile BURNE REAKCIJE!

Autor:

Svet

01.07.2021

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da je doneo odluku o kandidaturi na sledećim američkim predsedničkim izborima 2024. godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Donald Tramp

Tramp je to naveo gostujući kod novinara Šon Henitija, na javnom intervjuu u Teksasu. Međutim, Tramp nije precizno odgovorio da li će se kandidovati ili neće, već samo da je doneo odluku.

- Nećete odgovoriti, ali moram da vas pitam. Da li ste doneli odluku o kandidaturi - upitao je Heniti.

Donald Tramp je kratko odgovorio „da“, što je izazvalo buran aplauz prisutnih gledalaca.

- Mislim da ste dobro shvatili - poručio je Heniti publici, aludirajući na njihovu pretpostavku da će se Tramp kandidovati 2024. na predsedničkim izborima, prenose američki mediji.

Na kasniju Henitijevu konstataciju "da zna kako će biti teško, ali da izgleda da je spreman da se upusti u tu bitku", Tramp je odgovorio da on "to ne želi, ali da to zahteva zemlja".

- Moramo da se brinemo za ovu zemlju - rekao je Tramp i dodao da "stalna borba nije zabavna, ali da je važno ono što smo uradili za našu zemlju".

Tramp je i ranije nagoveštavao da će se kandidovati na sledećim izborima, ali je iznosio o ideje da bi mogao da podnese kandidaturu i za neke ranije izbore, kao što su oni za Kongres 2022.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading