(VIDEO) AJKULA ISKOČILA IZ VODE I ZGRABILA ČOVEKA NA PARAGLAJDERU! Objavljen stravičan snimak sa mora: POKIDALA MU JE DEO NOGE!

Autor: Republika

Svet

01.07.2021

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zastrašujući snimak napada ajkule na čoveka koji se nalazio iznad površine mora obišao je svet, a osim što je ostao bez dela stopala, muškarac je pretrpeo i druge teške povrede.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Trenutak kad je ajkula iskočila iz vode i zgrabila čoveka  

Zastrašujući snimak na kom se vidi kako iz mora iskače ajkula i čeljuštima grabi čoveka na paraglajderu, iako se on nalazio dosta iznad površine vode, obišao je čitav svet i zaprepastio one koji su ga videli.  

Reč je o muškarcu (37) iz Jordana, kog je neman ščepala neposredno pre poletanja, usled čega je izgubio deo stopala, slomljeno mu je nekoliko kostiju, a pretrpeo je i teške povrede na tetivama i mišićima.

- Povređeni muškarac je odveden u vojnu bolnicu Princ Hašem, gde je operisan. Njegovo stanje je opisano kao stabilno - navodi Dejli mejl. 

Mohamad Kvatavneh iz Međunarodnog ronilačkog centra Akaba rekao je lokalnim medijima da su napadi morskih pasa u zalivu retki.

- Ronim već 20 godina i ovo je prvi put da sam čuo za napad morskog psa - istakao je on. 

Inače, morski psi su napali nekoliko drugih osoba u Crvenom moru tokom prošle godine, ali su ti incidenti bili južnije, u blizini egipatske obale.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading