(VIDEO) PA OVAJ MOMAK JE TOTALNI CAR! Dok PLJAČKAŠ preti pištoljem on mrtav hladan jede PILEĆA KRILCA!

Autor: Republika

Svet

30.06.2021

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neobjašnjivo miran momak jeo je pileća krilca sa partnerkom kada je u restoran u San Dijegu upao pljačkaš sa kacigom na glavi.

RepublikaFoto: Youtube/ Real Violence For Knowledge 2
Pljačka

Dok je pljačkaš sa pištoljem tražio od ljudi da mu daju novčanike, naš junak sa snimka nastavio je da “obrađuje” pileća krilca.

Čak i kada je od njega zatraženo da preda svoj telefon, momak nije odustajao od svog obroka, te je na urnebesno miran način i dalje krckao krilca kao da mu od njih život zavisi.

Pljačkaš je napustio mesto zadovoljan plenom, dok gost, oduševljen krilcima pritom nije ni trepnuo.

RepublikaFoto: printskrin

Pojedini korisnici društvenih mreža koji su pogledali snimak lansirali su teoriju da je ljubitelj krilaca sigurno neki prijatelj pljačkaša, odnosno da je znao šta će da se dogodi, prenosi Objektiv.

- Nemoguće je da neko u ovakvoj situaciji ostane toliko miran”, “Oni su prijatelji, posle će mu vratiti telefon i novčanik, naravno”, “Nisam video čoveka koji više voli pileća krilca od ovoga  - samo su neki od komentara na ovaj snimak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading