DA SU RUSI POTOPILI BRITANSKI BROD, DA LI BI IZBIO TREĆI SVETSKI RAT?! Putin se oglasio o gorućem svetskom pitanju, njegove reči su KRISTALNO JASNE!

Autor: Republika

Svet

30.06.2021

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski predsednik Vladimir Putin je izjavio danas da je razarač britanske kraljevske mornarice u Crnom moru namerno pokušao da testira ruske odbrambene mogućnosti, prenosi agencija Rojters.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vladimir Putin i Boris Džonson

- Zbog incidenta sa britanskim razaračem kod Krima svet se nije nalazio na pragu trećeg svetskog rata. I da smo potopili britanski razarač, ne bi bilo trećeg svetskog rata - izjavio je Putin tokom specijalnog programa "Direktna linija", a prenosi "Sputnjik".

Naveo je da je Britanija želela da otkrije lokaciju ruskih snaga na Krimu i da vidi kako reaguju.

Kako je dodao, incident sa britanskim razaračem kod obala Krima je provokacija, u kojoj nisu učestvovali samo Britanci, već i Amerikanci.

Ruski predsednik je tačno u podne po moskovskom vremenu, 18. put, počeo da odgovara na pitanja ruskih građana u okviru tradicionalnog TV programa "Direktna linija".

Kako je ranije saopšteno, primljeno je oko dva miliona pitanja za ruskog predsednika i ona nastavljaju da pristižu, javlja ruska agencija TAS.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading