MUČILI I UGUŠILI DETE, PA LEŠ OSTAVILI NASLONJEN UZ DRVO! Stravičan zločin potresao Austriju, javnost tek šokirale informacije o UBICAMA!

Autor: Republika

Svet

29.06.2021

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brutalan zločin dogodio se u austrijskom glavnom gradu, Beču, a policija je zbog ubistva devojčice (13) uhapsila dvojicu muškaraca.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ilustracija

Stravičan zločin potresao je Austriju nakon što je policija u glavnom gradu te zemlje, Beču, kod jednog drveta pronašla leš trinaestogodišnje devojčice, koja je po čitavom telu imala modrice i za koju je utvrđeno da je ubijena tako što je zadavljena. 

Zbog brutalnog ubistva su u ponedeljak kasno uveče uhapšena dvojica muškaraca, ali uzrasta svega 16 i 18 godina, čiji su motivi da počine užasan zločin još nejasni. 

Uhapšeni će biti ispitani u sredu tokom dana - potvrdila je kratko potrparolka policije u Beču, prenosi magazin Fenix.

Još nisu poznati detalji o dvojici privedenih, a policija nije objavila ni gde su uhapšeni, niti u kakvom su odnosu bili s ubijenom devojčicom.

Austrijski mediji pišu kako je devojčica bila povučena i da je imala problema u školi.

- Došla je iz prilično teške situacije - rekao je za Heute.at učitelj koji je želeo da ostane anoniman.

Prema pisanju austrijskih medija, devojčica se kobne noći nije vratila kući. To se često događalo, a roditelji nisu odmah prijavili nestanak ćerke. U nedelju su se javili da identifikuju svoje dete. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading