(VIDEO) MINISTAR SNIMLJEN KAKO SE PRIVATAVA S POMOĆNICOM U KANCELARIJI! Novim potezom opet ZAPREPASTIO: Radije umirem od strasti nego od dosade!

Autor: Republika

Svet

29.06.2021

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski ministar zdravlja Met Henkok, čiji je snimak kako se ljubaka sa savetnicom Đinom Koladanđelo obišao svet, nakon čega su oboje podneli ostavke, odlučio se na potez koji je iznenadio javnost njegove zemlje.

RepublikaFoto: youtube.com/TheSun, Tanjug/AP
Đina Koladanđelo i Met Henkok ozbiljno su uzdrmali javnost Britanije 

Sada već bivši britanski ministar zdravlja, Met Henkok (42), koji je prošle nedelje izazvao neviđeni skandal nakon što je objavljen video-zapis s bezbednosne kamere iz njegovog kabineta na kom se vidi kako se tokom radnog vremena ljubaka i privatava s ljubavnicom, inače svojom pomoćnicom i savetnicom u ministarstvu, Đinom Koladanđelo (43), sada je izazvao novu buru. 

On je, naime, obelodanio kako se od supruge Marte, sa kojom je bio u braku 15 godina, rastao i pre nego što je njegova afera dospela u javnost, priznavši da želi da nastavi vezu sa Đinom.

Ubrzo se po pitanju svog braka oglasila i ljubavnica, saopštivši kako zbog Henkoka ostavlja muža milionera Olivera Tresa, dajući šansu vezi sa dojučerašnjim saradnikom u ministarstvu zdravlja. 

Ona je, kako piše Dejli mejl, na društvenim mrežama objavila dva posta koji mnogo govore: "Što duže čekaš, poljubac je slađi" i "Radije bih umrla od strasti nego od dosade".

Neimenovani izvori tvrde kako je milioner Tres, vlasnik modnog lanca trgovina Oliver Bonas, ostao skrhan nakon što je saznao za aferu i nakon što ga je supruga ostavila posle 12 godina braka. 

S druge strane, prijatelji ljubavnika tvrde kako su Henkok i Koladanđelova zaljubljeni i kako žele da njihova veza uspe.

- U trenutku Henkokove ostavke par se viđao oko šest nedelja, ali s obzirom na to da je Koladanđelova njegova pomoćnica postala još u septembru prošle godine, istražiće se da li je njihova veza trajala i pre toga kako bi se utvrdilo da li postoji sukob interesa - rekli su izvori bliski paru. 

I Henkok i Koladanđelo iz svojih dugogodišnjih brakova imaju po troje dece.

Podsetimo, najbizarniji detalj u vezi sa aferom koja je uzdrmala britansku vladu jeste taj da je Henkok prilikom podnošenja ostavke naveo kako to čini jer je prekršio epidemilioške mere na kojima je sam insistirao, budući da je sa saradnicom razmenjivao nežnosti u momentu kada je trebalo da drži socijalnu distancu.

Da stvar bude interesantnija, i svi svetski mediji su tu vest preneli u tom obliku, ne obazirući se mnogo na činjenicu što je Henkok u momentu preljube i objave snimka još bio oženjen.    

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading