PAO MU MRAK NA OČI KAD SE PREUDALA: Robert LIKVIDIRAO bivšu ženu, a razlog ubistva je ZAPREPASTIO državu!

Autor: Republika

Svet

28.06.2021

11:39

Robert Devejn Meklaud (64) iz Robinsdejla u Minesoti surovo je ubio bivšu suprugu i majku njegove dece Lori En Deteridž (48).

facebook.com/Lauri Anne Deatherage
Lori En Deteridž

Lori se plašila ovakvog scenarija kada se razvela od patološki ljubomornog Roberta, pa nije ni smela da mu kaže da je u vezi sa drugim muškarcem. Čak je i deci zabranila da mu spominje njega, kako joj se ne bi svetio preko njih.

Ipak, kada je ta veza došla do najvišeg nivoa, odnosno kada se Lori ponovo udala, Robertu je pao mrak na oči.

Video ju je s tim čovekom jednog popodneva u tržnom centru i tada je saznao da se preudala. Samo nekoliko dana kasnije, uzeo je pištolj, došao joj u kuću i s nekoliko hitaca u glavu lišio ju je života.

Meklaud je uhapšen 12 sati posle smrti Lori En. Kada su ga deca pitala zašto im je ubio majku, on je imao nesvakidašnji odgovor.

Nisam želeo da taj seljak iz nedođije nosi moju garderobu i da hoda po vašoj kući u mojim papučama. Nisam hteo da mu dozvolim da nosi moj bade mantil. Za njega u toj kući nije bilo mesta – rekao im je Robert.

Policajci su na saslušanju otkrili i kako je Robert likvidirao bivšu suprugu.

Kada joj je pucao u stomak ostala je živa. Video je da kreće da zove hitnu pomoć i tada joj je rekao da živa neće izaći iz kuće, pa joj je sasuo nekoliko metaka u glavu – rekao je jedan od policajaca koji su bili na mestu zločina u Robinsdejlu, prenosi Objektiv.

Robert Devejn Meklaud optužen je za ubistvo za koje može dobiti do 40 godina zatvora. Kaucija je čak dva miliona dolara.

Komentari (0)

Loading