JEZIVA OSVETA ZA PRELJUBNIKA: Kristina otkrila da je muž vara, pa se odlučila na BOLESTAN potez!

Autor:

Svet

28.06.2021

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priča o neverstvu i ljubomori u Brazilu završila se na najgori mogući način – ubistvom, a žrtva je bio muškarac čije je telo unakaženo, a p*nis odsečen i skuvan.

RepublikaFoto: pexels.com
Foto: Ilustracija

Sve je to uradila njegova supruga Kristina Rodrigez Mačado (33) iz Sao Gonsala, koju je muž opasno povredio jer joj je bio neveran.

Ona je uhapšena odmah nakon incidenta, a čak i pre nego što je počela zvanična procedura u istrazi, bilo je evidentno da je ona usmrtila muža i masakrirala telo.

Policiju je, posle svađe, pozvao komšija, a kada su došli na licu mesta, zatekli su izbezumljenu Kristinu i njenog muža Andrea kako leži mrtav sa posekotinama po telu i odsečenim p*nisom koji je u međuvremenu bio skuvan.

– Pitate me da li sam ga ubila? Jesam, ubila sam ga i srećna sam zbog toga. Skot me je prevario, šta sam mogla da učinim – rekla je Kristina u policijskoj stanici kada su je ispitivali o zločinu, prenosi El Diarioni.

Žena je prebačena u pritvor i čeka se pravni postupak protiv nje, a policija je u porodičnoj kući pronašla kuhinjski nož kojim je zločin počinjen, kao i sojino ulje u kom je kuvan muškarčev polni organ, navodi Objektiv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading